Åka tåg

20120323-202921.jpg

Nu åker vi tåget till Skåne, där mormor och numera gammelmormor fyller 85. Det är inte varje dag det! Kanske Kima hade lite resfeber för hon ville upp och hoppa redan klockan sex i morse, vilket inte hör till vanligheten… Men ska man visa att man är yngre än gammelmormor så gäller det att va i form!

Vi spånar också på en liten vårresa till Portugal innan vi styr kosan mot Gotland för sommaren. Målet är att hitta några bra gårdar med bed & breakfast där vi kan hämta inspiration och dricka lite för mycket espresso. Men även andra skojiga utflykter är välkomna, så vi tar tacksamt emot alla tips från mer rutinerade Portugalresenärer! Speciellt nyfikna är vi på områdena runt Faro och Lissabon.

4 svar på ”Åka tåg

  1. Azorerna är fantastiskt och så vackert! Har dock ingen koll på ”det fasta” landet… Vad härligt hörrni, lycka till!

  2. hej Robin och Amanda
    om det gäller lissabonområdet vet och kan jag ju en del
    vi kan ju höras mer om det

Lämna ett svar