Vi vänder på pannkakan!

 

Ofta är höjdpunkterna rätt få. De stunder inför vilka vi bygger upp livet är ganska korta, och transportsträckan till vårt känslomässiga klimax ganska lång. Varför är det så? Varför är det inte tvärtom? I Mangolandet vänder vi på pannkakan!

Efter ett stormande kärleksmöte och en spännande liftarresa till Pakistan blev vi nyligen tre i familjen som just nu ryms på 30 kvadrat, på Söder i Stockholm. Hur länge till vet vi inte, men en sak vet vi: Framför oss ligger tre långa sommarmånader på Gotland, och på Gotland ligger ett stort trädgårdsland och väntar på att vi ska lära oss att sköta det. Vi ser fram emot att delge våra kunskaper, upptäckter och funderingar, och kanske få höra era med?

Välkomna till Mangolandet!

 

2 svar på ”Vi vänder på pannkakan!

Lämna ett svar